Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-04-22 14:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-lyssnar-du-pa-dns-reportage-med-ljudbokskvalitet/

Sverige

Så lyssnar du på DN:s reportage med ljudbokskvalitet

Visste du att du kan lyssna på några av DN:s bästa reportage direkt i din mobiltelefon? Ett stort antal artiklar finns nu inlästa som ljudböcker, och varje vecka släpps nya avsnitt i DN-appen.

Rätta artikel

Tjänsten gör det lätt att ta del av DN:s journalistik även när man är på språng. I ”Lyssna på DN” ingår alla Dagens Nyheters poddar och DN:s bästa reportage inlästa med ljudbokskvalitet. Flera nya inlästa reportage släpps varje vecka exklusivt för DN:s prenumeranter. Allt går att lyssna på direkt i Dagens Nyheters app.

Så gör du för att lyssna:

1. Använd DN-appen. För att lyssna på reportagen behöver du DN:s app. Den går att ladda ner för iOS här och för Android här

2. Hitta reportagen. Om du klickar på ”Lyssna”-ikonen längst ner på skärmen kommer du till Lyssna på DN, där alla ljudboksreportage och poddar finns samlade. 

Du hittar alla inlästa reportage om du scrollar ner till DN Story och DN Fakta

3. Nyhet: Genväg. Om du har den senaste versionen av appen får du automatiskt upp möjligheten att lyssna på reportage du läser, om de finns inlästa som ljudbok. Då dyker den här texten upp på din mobil:

För att ta del av hela DN:s innehåll, inklusive de nya ljudboksreportagen, behöver du vara prenumerant. Det kan du bli här.