Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-05 10:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/sex-man-anhallna-efter-storbrak-i-alingsas/

Sverige

Sex män anhållna efter storbråk i Alingsås

Sex män i 20-årsåldern har anhållits efter ett större bråk i Alingsås på midsommarafton. En av de anhållna skadades av ett knivstick.

Det var vid 17-tiden som polis och ambulans fick rycka ut till ett större bråk i centrala Alingsås, skriver GP. Vittnen ska då ha sett hur ett antal personer slagits med tillhyggen.

Men när polis och ambulans kom till platsen fanns endast två män kvar, båda med sådana skador att de fick föras till sjukhus, skriver tidningen.

Under helgen har ytterligare fyra män gripits och sitter nu anhållna tillsammans med de två skadade.

Ämnen i artikeln

Alingsås
Västsverige
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt