Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-25 17:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/silvertejp-hett-spar-i-jakten-pa-dubbelmordarna-i-mantorp/

Sverige

Silvertejp hett spår i jakten på dubbelmördarna i Mantorp

Till vänster: Förundersökningsledaren bekräftar nu att paret som mördades utanför Mantorp 12 juni blev bundna med tejp. Silvertejpen som användes beskrivs av åklagaren som ovanlig. Silvertejpen, som har en speciell struktur, verkar överhuvudtaget inte säljas i närområdet. Den kanske inte ens säljs i Sverige, säger förundersökningsledaren Pär Andersson. Till höger: Bild från brottsplatsen.
Till vänster: Förundersökningsledaren bekräftar nu att paret som mördades utanför Mantorp 12 juni blev bundna med tejp. Silvertejpen som användes beskrivs av åklagaren som ovanlig. Silvertejpen, som har en speciell struktur, verkar överhuvudtaget inte säljas i närområdet. Den kanske inte ens säljs i Sverige, säger förundersökningsledaren Pär Andersson. Till höger: Bild från brottsplatsen. Foto: Polisen/TT

Det har kommit in flera värdefulla tips efter att åklagaren på torsdagen efterlyste vittnesuppgifter om dubbelmördarna bakom dådet i Mantorp i början av juni. Silvertejpen som användes vid mordet och en ”raggarbil” som synts på platsen kan bli avgörande ledtrådar – samtidigt ska polisen topsa upp emot 1.500 personer i en omfattande granskning av DNA-spår.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in