Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-26 11:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/sjukvardsdirektoren-forsvarar-att-patienter-ater-laggs-in-i-kritiserat-talt/

SVERIGE

Sjukvårdsdirektören försvarar att patienter åter läggs in i kritiserat tält

Fältsjukhuset Kronan vid Östra sjukhuset i Göteborg
Foto: Adam Ihse/TT

IVA-tältet Kronan vid Östra sjukhuset i Göteborg har stått i centrum för intern kritik och en konflikt som bland annat har lett till den tidigare intensivvårdschefens avgång. Efter ett tillfälligt avbrott vårdas återigen patienter i tältet.

– Den vården som bedrivs där är inte sämre, säger Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör i Västra Götalandsregionen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.