Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Misstänkt mord i Bollnäs kan vara olycka

Mycket tyder på att det misstänkta mordet på en man i 50-årsåldern i Bollnäs var en olycka, meddelar polisen.

Mannen påträffades i sitt hem med svåra huvudskador på söndagskvällen och dagen därpå avled han på sjukhus. Polisen inledde i det läget en förundersökning om mord som nu trappas ned.

Polistekniker har hittat ett föremål i bostaden som de misstänker att man kan avfyra ammunition med. Mer än så vill de inte berätta om föremålet.

– Vi har hört en hel del personer vilket gjort att vi har fått en bild av vad som kan ha varit orsaken. Sedan har vi gjort en bedömning tillsammans med tekniker, säger polisens presstalesperson Mikael Hedström.

Med anledning av det minskar polisen personalstyrkan i utredningen i väntan på ett närmare besked från rättsläkare och tekniker om vad som har hänt.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.