Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-19 05:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/studenter-luras-pa-pengar-och-bostad/

SVERIGE

Studenter luras på pengar och bostad

"Mannen var en duktig försäljare. Han gick helt kallt in i lägenheten och jag lät mig luras", säger Jesper Lundgren. Han är en av minst fyra personer som betalade för samma lägenhet – som inte skulle hyras ut.
"Mannen var en duktig försäljare. Han gick helt kallt in i lägenheten och jag lät mig luras", säger Jesper Lundgren. Han är en av minst fyra personer som betalade för samma lägenhet – som inte skulle hyras ut. Foto: Beatrice Lundborg

Polisen varnar studenter för lägenhetsskojare. Nu när antagningsbeskeden till högskolorna har skickats ut är bedragarna extra aktiva. Jesper Lundgren var en av minst fyra personer som betalade för en lägenhet som inte var ledig.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.