Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 05:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/studio-dn-7-april-sa-smittar-det-nya-coronaviruset/

SVERIGE

Studio DN 7 april: Så smittar det nya coronaviruset

Lasse Bengtsson och Sanna Torén Björling är programledare för Studio DN.

Här kan du lyssna på Studio DN 7 april: Så smittar det nya coronaviruset.

DN Text
STUDIO DN  
Så smittar det nya coronaviruset
0:00 / 14:31

Kan den som inte har symtom smitta andra – och kan nya coronaviruset smitta genom ytor? I dag pratar programledaren Sanna Björling Torén med DN:s medicinreporter Amina Manzoor som reder ut vad vi vet om smittspridningen i nuläget.

Podden är gratis för alla. Lyssna här på sajten, i DN-appen eller på Radioplay eller andra poddplattformar.

I DN-appen kan du välja att ladda ner och lyssna offline. Ladda ner Dagens Nyheters app för iOS här och för Android här.

Ämnen i artikeln

DN podcast
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt