Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-18 12:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/studio-dn-ar-verkligen-de-som-gar-upp-klockan-fem-battre-manniskor/

Sverige

Studio DN: Är verkligen de som går upp klockan fem bättre människor?

Foto: Magnus Hallgren

Podd: Brexit eller inte Brexit, det är frågan. Ett avslöjande från Dagens Nyheter om svårt sjuka patienter som fått vänta länge på provsvar. Och så får du veta hur du ska utnyttja segertimmen. Ja, det är tydligen vad vi numera ska kalla timmen mellan fem och sex på morgonen. Programledare Amanda Lindholm och Augustin Erba.

DN Text

I veckan har vi kunnat läsa om dramatiska scener från det brittiska parlamentet. Ministrar har lämnat sina poster, höga företrädare har promenerat rakt över kammarens golv - från ett parti till ett annat och ett nyval som inte blivit av kommer kommer ske ändå. Kanske.

Erik de la Reguera, DN:s korrespondent i Paris, som även rapporterar från Storbritannien reder ut kaoset.

Att vara morgonpigg, det ska man tydligen vara nu. I alla fall om man får tro den bästsäljande ledarskapscoachen Robin Sharma. Han har nu skrivit en ny bok om att gå upp klockan fem på morgonen. Och en som har läst den, och pratat med Robin Sharma är DN:s reporter Evelyn Jones.

I veckan har DN gjort ett avslöjande som många har reagerat på. Sjuka patienter har fått vänta länge på provsvar – det gäller röntgen och provtagning för region Stockholm. DN:s reporter Anna Gustafsson har gjort storyn

Producent: Augustin Erba. Tekniker: Oliver Bergman. Research: Sabina Marmullakaj.