Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-16 05:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/studio-dn-moderaterna-och-socialdemokraterna-tog-varandra-i-hand-i-goteborg/

Sverige

Studio DN: ”Moderaterna och socialdemokraterna tog varandra i hand i Göteborg”

Foto: Tomas Ohlsson

Bokmässans toppnamn till DN:s monter, vår Göteborgsredaktion är igång och så är frågan: hur stor är risken för krig mellan USA och Iran? Programledare: Johar Bendjelloul

DN Text

Risken för en större militär konflikt i Persiska viken steg inledningsvis efter att hälften av Saudiarabiens oljeproduktion slagits ut av en serie drönarattacker. Iran anklagades för att ligga bakom angreppet. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski berättar om det senaste vi vet om attacken och dess konsekvenser. 

Nästa vecka inleds bokmässan - människor från hela Sverige åker till Göteborg för att träffa sina favoritförfattare och prata om sina läsupplevelser. Litteraturredaktören Malin Ullgren ser fram emot besöken i DN:s monter: Karolina Ramqvist, Rachel Cusk, Mircea Cartarescu, Susanna Alakoski, Jamaica Kincaid, Silvia Avallone och många många fler. 

DN:s Göteborgsredaktion är i full gång och fick en rivstart med den stora branden i Slottskogshallen. Lars Näslund berättade om branden och berättade hur det var på plats. Dessutom om det politiska styret i Göteborg. 

Producent: Augustin Erba. Tekniker: Oliver Bergman. Research: Sabina Marmullakaj.