Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Studio DN: Sverigedemokraterna får större möjlighet att fälla budgetar

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson.
Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson. Foto: Jonas Lindkvist

Tre miljoner civila är fast i syriska Idlib. Valet verkar ge Sverigedemokraterna mer makt och falskt rykte om valfusk.

VAL 2018

I veckans Studio DN beskriver DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg hur valresultatet förändrat partiernas maktförhållanden. Hon reder också ut vad som skiljer decemberöverenskommelsen från de försök som pågår just nu att stänga ute Sverigedemokraterna från inflytande. 

Faktakollsredaktör Hugo Ewald förklarade varför det inte betydde valfusk att valmyndighetens sajt kraschade under valnatten.

Det sista området i Syrien som inte står under regimens kontroll har hamnat i fokus under den senaste tiden. Det finns en risk att de tre miljoner civila som finns i den syriska provinsen Idlib hamnar i skottlinjen. DN:s Mellanösternkorrespondent Erik Ohlsson beskriver vilka som har flytt till Idlib och varför det finns en risk för ett blodbad.

Programledare: Augustin Erba

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.