Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-12 09:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/tre-allvarligt-skadade-i-motorcykelolyckor/

Sverige

Tre allvarligt skadade i motorcykelolyckor

Tre personer har förts till Varbergs sjukhus efter två olyckor i Halland där motorcyklar och andra fordon kolliderat under måndagseftermiddagen.

TT Text

En motorcykelförare och en bilist krockade på länsväg 153, i närheten av Ullared, varpå motorcykelföraren fick föras med ambulans till sjukhus.

Lite senare skedde ännu en olycka. Utanför Langås i Falkenbergs kommun krockade en traktor med en motorcykel som två personer färdades med. Mannen och kvinnan på motorcykeln fördes till sjukhus medan traktorföraren klarade sig utan skador, enligt polisens uppgifter.

Enligt Region Halland har alla tre som förts till sjukhus allvarliga skador.

Ämnen i artikeln

Varberg
Falkenberg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt