Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-14 18:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/valdtakt-och-ofredanden-kastar-skugga-over-dansbandsveckan/

Sverige

Våldtäkt och ofredanden kastar skugga över Dansbandsveckan

Dansbandsveckan i Malung, ett givet mål för den som vill dansa och dansa och dansa. Under årets vecka har dock sexövergrepp lagt en skugga över arrangemanget, till arrangörernas förtvivlan.
Dansbandsveckan i Malung, ett givet mål för den som vill dansa och dansa och dansa. Under årets vecka har dock sexövergrepp lagt en skugga över arrangemanget, till arrangörernas förtvivlan. Foto: Nisse Schmidt / TT

Under torsdagen ska en 17-årig flicka ha blivit våldtagen i samband med Dansbandsveckan i Malung, skriver polisen på sin hemsida.
Sedan tidigare utreder polisen en våldtäkt mot en 18-årig kvinna som anmälde att hon blivit våldtagen på en dansbana. Dessutom har polisen upprättat tre anmälningar om sexuella ofredanden i samband med Dansbandsveckan.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in