Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-26 16:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/vastra-gotalandsregionen-utreder-mojligheten-att-genomfora-omfattande-antikroppstester/

SVERIGE

Västra Götalandsregionen utreder möjligheten att genomföra omfattande antikroppstester

Stockholm har infört antikroppstester för alla medborgare. Nu utreder Västra Götalandsregionen om det kan bli aktuellt även här.
Stockholm har infört antikroppstester för alla medborgare. Nu utreder Västra Götalandsregionen om det kan bli aktuellt även här. Foto: Tomas Ohlsson

Efter att Stockholm infört gratis antikroppstester för alla medborgare utreder nu Västra Götalandsregionen om det kan bli aktuellt även här.

– Vi är inte där än. Vi undersöker just nu hur vi ska kartlägga rutiner, inte minst när det gäller kommunikation och information kring de här antikroppstesterna, säger Jan Kilhamn, stabschef i Västra Götalandregionens särskilda sjukvårdsledning.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in