Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-19 05:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/usa-valet/talarna-hyllade-clinton-infor-splittrad-publik/

Världen

Talarna hyllade Clinton inför splittrad publik

01:28. Jublet visste inga gränser när den forne presidentkandidaten Bernie Sanders äntrade scenen på Demokraternas konvent. Sanders budskap var att hans anhängare nu borde rösta på Clinton.
Bild 1 av 1 Ange Aker som är Sanders supporter säger ”De vill att vi ska ljuga för dem och säga att vi står bakom Hillary”. Med tejp över munnen markerade hon sitt missnöje med att ”tvingas” rösta på Hillary. Öppnandet av Demokraternas konvent präglades av Bernie Sanders supportrar som är fortsatt skeptiska till Hillary.
Foto: Roger Turesson

PHILADELPHIA. När Demokraternas konvent inleddes på måndagen var temat ”Enade tillsammans” – en ironisk titel efter en hel dag med blottlagd splittring. Huvudtalare som Michelle Obama, Bernie Sanders och senator Elizabeth Warren underströk vikten av att komma samman. Men alla är inte övertygade.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in