Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-25 12:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/vansterpartiet-kraver-lagre-ranteavdrag-redan-nasta-ar/

Nyheter

Vänsterpartiet kräver lägre ränteavdrag redan nästa år

På onsdag möts regeringen i statsminister Stefan Löfvens rekreationsbostad Harpsund utanför Flen. Presentation som kommer hållas där ligger sedan till grund för de kommande förhandlingarna mellan regeringspartierna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, och Vänsterpartiet inför höstbudgeten.
På onsdag möts regeringen i statsminister Stefan Löfvens rekreationsbostad Harpsund utanför Flen. Presentation som kommer hållas där ligger sedan till grund för de kommande förhandlingarna mellan regeringspartierna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, och Vänsterpartiet inför höstbudgeten. Foto: Bertil Ericson/TT

Vänsterpartiet kräver att ränteavdragen trappas ned och att maxbeloppet sänks. Kraven finns med i budgetförhandlingarna mellan regeringen och Vänsterpartiet som inleds på allvar efter onsdagens Harpsundsmöte med regeringen. Samtidigt vill ännu ett stort S-distrikt helt slopa ränteavdragen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in