Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-29 18:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/aklagaren-i-ubatsfallet-stickskador-pa-walls-kroppsdelar-dna-spar-pa-madsen/

Världen

Åklagaren i ubåtsfallet: Stickskador på Walls kroppsdelar – dna-spår på Madsen

01:24. I dag omhäktades den danske ubåtsbyggaren Peter Madsen misstänkt för mord på den svenska journalisten Kim Wall. Samtidigt fortsätter sökandet efter saknade kroppsdelar.
Bild 1 av 2
Foto: Johan Nilsson / TT
Bild 2 av 2 Danske uppfinnaren och entreprenören Peter Madsen, misstänkt för att ha mördat svenska journalisten Kim Wall.
Foto: Bax Lindhardt/TT

Den danske uppfinnaren Peter Madsen omhäktades på tisdagen fram till den 31 oktober, misstänkt för att ha mördat den svenska journalisten Kim Wall. Specialåklagare Jakob Buch-Jepsen uppgav under förhandlingen i Köpenhamn att obduktionen av de kroppsdelar från Kim Wall som hittats visar att journalisten utsatts för ett stort antal stick. Dessutom har dna från svenskan påträffats på Madsen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in