Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-01 14:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/bisarr-vadermix-plagar-usa/

Världen

”Bisarr vädermix” plågar USA

Bild 1 av 5 Varmt så till den grad i Washington DC på söndagen, strax över 20 plusgrader. Termometern visar åtskilliga grader högre temperatur än vad som är normalt för årstiden på flera håll i USA.
Foto: Jacquelyn Martin / AP
Bild 2 av 5 I Wisconsin, delstat i norra USA, rådde mycket svårt väglag på söndagen. Här en rad bilar som stoppats av snön på interstate 43, cirka fem mil norr om Milwaukee, Wisconsins största stad.
Foto: Mike De Sisti / Milwaukee Journal Sentinel, AP
Bild 3 av 5 En brandman i arbete på söndagen med att bekämpa översvämningar i trakten av Ellettsville i sydvästra delen av delstaten Indiana. Drygt 100 millimeter regn föll i området mellan sen fredag och lördag kväll, enligt vädertjänsten.
Foto: David Snodgress / AP
Bild 4 av 5 Uppmuntrad av det för årstiden varma vädret lade Scott Moser på söndagen i sin båt i Delawarefloden vid Phillipsburg, längst ner i söder i delstaten New Jersey.
Foto: Matt Smith / The Express-Times, AP
Bild 5 av 5 22 grader varmt i New York City på söndagen, enligt DN-läsare som bidragit med denna bild.
Foto: Mattias A

Tuffa väderfenomen har drabbat stora delar av USA. CNN rapporterar att minst sju personer omkommit i det som beskrivs som ”en bisarr vädermix” under helgen, med inslag av tornador, snöfall, isstormar och värmerekord.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in