Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-03 00:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/bjorn-af-kleen-det-nya-bevismaterialet-forstarker-demokraternas-atalspunkter-och-allvaret-i-rattegangen/

VÄRLDEN

Björn af Kleen: Nya bevis förstärker åtalspunkterna och allvaret i rättegången

Talmannen Nancy Pelosi utsåg på onsdagen de ledamöter som ska leda riksrättsprocessen mot Trump. Den som ska leda gruppen är Adam Schiff (till vänster) och Jerry Nadler (till höger) är en av de övriga sex ledamöter som ska delta.
Foto: Chip Somodevilla/AFP

På onsdagen överlämnades representanthusets åtalspunkter till senaten. Björn af Kleen svarar på tre frågor om vad som väntar.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.