Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-18 22:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/c-positivt-till-att-inga-i-macrons-nya-eu-partigrupp/

VÄRLDEN

C positivt till att ingå i Macrons nya EU-partigrupp

Ett missförstånd inför mötet startade ”cirkusen”, enligt Fredrick Federley: ”Tyskarna var arga, spanjorerna var arga, och österrikarna, och danskarna.”
Ett missförstånd inför mötet startade ”cirkusen”, enligt Fredrick Federley: ”Tyskarna var arga, spanjorerna var arga, och österrikarna, och danskarna.” Foto: Anna Simonsson

Tolv europeiska mittenpartier, med franska En Marche som initiativtagare, samlas på lördagseftermiddagen för att markera sin vilja att bilda en ny EU-partigrupp tillsammans. Svenska C hör till de inbjudna. Partiets EU-ledamot Fredrick Federley är ”i grunden positiv”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.