Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 17:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/dodstalet-stiger-i-japan-efter-rekordregn/

VÄRLDEN

Dödstalet stiger i Japan efter rekordregn

En räddningsstyrka arbetar på den plats nära staden Karatsu där ett tåg spårat ur på grund av jordskred orsakade av de senaste dagarnas skyfall.
En räddningsstyrka arbetar på den plats nära staden Karatsu där ett tåg spårat ur på grund av jordskred orsakade av de senaste dagarnas skyfall. Foto: STR/AFP/Jiji Press

Minst 51 personer har omkommit i samband med översvämningar i södra Japan efter rekordstora mängder regn på kort tid. Runt 50.000 personer deltar i arbetet med att leta efter saknade och hjälpa skadade.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.