Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-26 05:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/erik-de-la-reguera-talet-om-behovet-av-forandring-kan-sla-tillbaka-mot-may/

VÄRLDEN

Erik de la Reguera: Talet om ”behovet av förändring” kan slå tillbaka mot May

3 min 24 sek. Saker och ting måste förändras, säger premiärminister Theresa May efter det tredje terrordådet i Storbritannien på lika många månader. Men hon understryker att parlamentsvalet på torsdag hålls som planerat.

ANALYS. Det är långtifrån säkert att terrorattacken i London påverkar utfallet i det brittiska valet. Men Theresa Mays tal om att ”saker och ting måste förändras” och hennes utspel om hårdare straff och utökad internetövervakning kan slå tillbaka mot henne – eftersom May varit ansvarig för terrorbekämpningen i sju år.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.