Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-25 00:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/fyra-kroppar-hittade-pa-cypern-seriemordare-skakar-turiston/

VÄRLDEN

Fyra kroppar hittade på Cypern – seriemördare skakar turistön

Polisens dykare hittade under söndagen kroppen av en kvinna som sänkts ner i en resväska i en gruvsjö med höga gifthalter utanför Nicosia. Polisen leddes till platsen av den 35-årige man som har erkänt totalt sju mord.
Polisens dykare hittade under söndagen kroppen av en kvinna som sänkts ner i en resväska i en gruvsjö med höga gifthalter utanför Nicosia. Polisen leddes till platsen av den 35-årige man som har erkänt totalt sju mord. Foto: Petros Karadjias/AP

En militärofficer på Cypern har erkänt mord på fem kvinnor han träffat genom dejtingsidor, samt två av offrens barn. Under söndagen hittades den fjärde kroppen på två veckor, i vad som kallas turistöns första seriemördarfall.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in