Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 10:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/hamas-de-flesta-dodsoffren-fran-var-rorelse/

VÄRLDEN

Israel: Egypten bakom avklingade protester

Demonstranter i Paris viftar med palestinska flaggor och fördömer Israels våld i Gaza. Hamas sade på onsdagen att de flrsta som dödats vid gränsen var medlemmar i organisationen.
Demonstranter i Paris viftar med palestinska flaggor och fördömer Israels våld i Gaza. Hamas sade på onsdagen att de flrsta som dödats vid gränsen var medlemmar i organisationen. Foto: Michel Euler/AP

Oroligheterna vid gränsen mellan Israel och Gazaremsan har klingat av.

Israel hävdar att egyptiska påtryckningar ligger bakom. Men det förnekas av Hamas, som genom en av sina företrädare uppger att en stor del av dödsoffren var medlemmar i organisationen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.