Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-04 12:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/herrgard-eller-hotell-nar-trump-och-putin-mots/

Världen

Herrgård eller hotell när Trump och Putin möts?

Bild 1 av 3 Königstedt, finska statens representationsherrgård och motsvarighet till svenska statsministerns rekreationsbostad Harpsund, har nämnts i spekulationerna om var presidenterna ska mötas.
Foto: Martti Kainulainen / Lehtikuva
Bild 2 av 3 Hilton Helsinki Fiskartorpet, möjlig mötesplats i stadsmiljö när Donald Trump och Vladimir Putin strålar samman på finländsk mark måndag den 16 juli.
Foto: PE Forsberg / Alamy Stock Photo
Bild 3 av 3 Vladimir Putin och Donald Trump i samtal i samband med G-20-mötet i Hamburg den 7 juli förra året. Presidenternas möte i Finland blir det första utan att något annat arrangemang har fört dem samman.
Foto: Evan Vucci / AP

Königstedt, finska statens representationsherrgård, har nämnts som möjlig plats för mötet i Finland mellan USA:s president Donald Trump och hans ryske kollega Vladimir Putin. Men gårdens begränsade utrymmen talar emot. Fördel i så fall för ett stort Helsingforshotell.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in