Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 18:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/historiskt-avtal-mellan-usa-finland-och-sverige-undertecknat/

VÄRLDEN

Historiskt avtal mellan USA, Finland och Sverige undertecknat

1 min 13 sek. Överenskommelsen mellan Sverige, Finland och USA är en tydlig politisk signal om utökat, konkret försvarssamarbete.

WASHINGTON. USA:s försvarsminister James Mattis förklarar att hans nya avtal med Finland och Sverige syftar till motverka den som har aggressiva tankar. Försvarsminister Peter Hultqvist sade efter undertecknandet om att det är ett historiskt avtal

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.