Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-15 13:56 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/imam-predikar-vald-mot-kvinnor/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Världen

Imam predikar våld mot kvinnor

En utredning pågår mot en muslimsk imam utanför Barcelona som misstänks ha uppmanat de rättrogna att "disciplinera" vilseledda hustrur genom att använda fysiskt och psykiskt våld.

Enligt polisen gav imamen konkreta exempel på hur kvinnor ska misshandlas och isoleras i hemmet. Omkring 1 500 personer brukar komma till imamens fredagsbön i staden Terrassa, en stad i nordöstra Spanien med omkring 200.000 invånare och ett stor muslimskt inslag.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.