Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-30 18:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/kim-walls-huvud-hade-inga-skador-madsens-forklaring-haller-inte/

Världen

Kim Walls huvud hade inga skador – Madsens förklaring håller inte

01:35. DN:s Marcus Ålsnäs var på plats i Köpenhamn för polisens presskonferens.
Bild 1 av 1 Lördagförmiddagens presskonferens utanför polishuset i centrala Köpenhamn innehöll många skrämmande detaljer som gav inblick i vad som hänt den svenska journalisten Kim Wall. Polisens utredare Jens Möller berättade att man hittat ett huvud och två ben som med största sannolikhet tillhör Kim Wall. Utöver det har polisen hittat en kniv som sätts i samband med Kim Walls död. Vad fynden kommer att betyda för utredningen ville Jens Möller inte gå in på, annat än att utredningsläget redan från början var gott.
Foto: Marcus Ålsnäs

Den danska polisen har hittat flera av Kim Walls kroppsdelar och det fanns inga tecken på våld mot huvudet visar obduktionen. Därmed verkar den förklaring som mordmisstänkte Peter Madsens lämnat till journalistens död inte hålla.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in