Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-13 00:05 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/mamma-och-barn-foll-ned-pa-sparet-pappan-hoppade-efter/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Världen

Mamma och barn föll ned på spåret – pappan hoppade efter

Baker Streets tunnelbanestation.
Baker Streets tunnelbanestation. Foto: Sunil Prasannan/Wikimedia

När mamman råkade falla ned på spåret tillsammans med familjens lilla barn hoppade pappan efter. Men tunnelbanetåget kom för snabbt.

Det var strax efter klockan 22 i fredags kväll som en mamma, pappa och deras barn skulle åka med ett tunnelbanetåg vid Baker Street i London. Men något gick snett när mamman försökte se vilken tid nästa tåg skulle komma.

Istället tappade hon balansen och föll, tillsammans med barnet som satt i en vagn, ned på spåret.

När pappan hoppade efter för att hjälpa dem upp kom tåget inrusande mot stationen och det fanns inte längre tid att försöka få upp alla på perrongen.

Men i sista sekunden upptäckte familjen en hålighet under spåret och tog skydd där medan tåget passerade över dem, skriver nyhetsbyrån AFP. Ingen av de tre skadades men fördes till sjukhus för kontroll, skriver brittiska transportpolisen i ett pressmeddelande.

Stationen utrymdes under tiden som familjen fördes i säkerhet.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.