Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Världen

Man gripen med 90 migranter i container

En 55-årig grekisk man har gripits sedan hans lastbil inspekterats av polis utanför den nordgrekiska staden Thessaloniki. I en container på flaket trängdes 90 migranter, varav 21 minderåriga.

Det var 60 irakier, medan andra var från Eritrea, Etiopien, Iran och Kongo-Kinshasa. De hade korsat grekiska gränsen från Turkiet och betalat 1.800 euro vardera (drygt 17.500 kronor) för att bli transporterade till Greklands huvudstad Aten.

I en annan händelse nära grekisk-turkiska gränsen grep polisen en 39-årig syrier som körde tio migranter i en personbil, nio syrier och en irakier.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.