Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-13 14:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/manga-doda-i-batolycka-i-bangladesh-1/

Världen

Många döda i båtolycka i Bangladesh

Räddningsarbetare arbetar vid olycksplatsen.
Räddningsarbetare arbetar vid olycksplatsen. Foto: Munir Uz Zaman / TT

Minst 23 personer har omkommit i en båtolycka i Bangladesh, enligt landets räddningstjänst. Olyckan inträffade då en färja kolliderade med en annan båt i huvudstaden Dhaka.

TT Text

– Än så länge har vi bärgat 23 kroppar från den förlista färjan, säger Enayet Hossain från brandkåren.

Sammanlagt fanns omkring 50 personer ombord, enligt Hossain. Många saknas fortfarande.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt