Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-24 01:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/manga-tror-att-dodssiffran-i-serbien-ar-hogre/

VÄRLDEN

”Många tror att dödssiffran i Serbien är högre”

Videon är 1 min 20 sek lång. Tiotusentals människor har evakuerats i katastrofens Balkan. I bosniska Samec måste invånarna flygas ut med helikopter för undvika ytterligare dödsfall och för att komma bort från de värsta översvämmingarna landet har upplevt i modern tid.

Kombank arena i Belgrad har de senaste dagarna förvandlats till hjälpcenter åt de som evakuerats från översvämningarna i Serbien. DN:s reporter på plats, Marijana Dragic, berättar om en fruktansvärd situation där det samtidigt finns en stark vilja att hjälpa.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.