Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 18:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/may-hoppas-mote-med-trump-ska-lyfta-handeln/

VÄRLDEN

May hoppas möte med Trump ska lyfta handeln

33 sek. USA:s president Donald Trump säger att den mjuka brexit-plan som Storbritanniens premiärminister Theresa May presenterat kan komma att döda utsikterna för ett frihandelsavtal med USA.

LONDON. Ett lyft för handeln mellan USA och Storbritannien och ökat säkerhetssamarbete. Det hoppas den brittiska premiärministern Theresa May få ut av Donald Trumps besök i Storbritannien. Trumps uttalanden om den brittiska regeringen inför besöket har dock varit föga smickrande. Och I London möttes Trump av protester.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.