Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Världen

Minst fyra döda i oväder på Fiji

00:47. Minst fyra människor har omkommit och ytterligare en saknas på Fiji efter cyklonen Josie, rapporterar lokala medier. Stora delar av turiststaden Nadi ligger under vatten.

Minst fyra människor har omkommit och ytterligare en saknas på Fiji efter cyklonen Josie, rapporterar lokala medier.

Stora delar av turiststaden Nadi ligger under vatten. Cyklonen, med vindar på upp emot 28 meter per sekund, orsakade kraftiga översvämningar innan den drog vidare från ögruppen.

Enligt polisen har fem människor spolats bort. Fyra kroppar har hittats. Varningar för kraftiga regn och höga vindhastigheter kvarstår under måndagen.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.