Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-31 09:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/mordaren-i-berlin-planerade-fly-pa-elsparkcykel-sparen-leder-till-moskva/

Världen

Mördaren i Berlin planerade fly på elsparkcykel – spåren leder till Moskva

Det misstänkta beställningsmordet i Berlin har varit förstasidesnyhet i lokaltidningarna. Berlinpolisen har publicerat foton på den misstänkte mannen och vädjar till allmänheten om tips.
Det misstänkta beställningsmordet i Berlin har varit förstasidesnyhet i lokaltidningarna. Berlinpolisen har publicerat foton på den misstänkte mannen och vädjar till allmänheten om tips. Foto: Lina Lund

Berlin. Efter att ha avlossat de dödande skotten slet skytten av sig peruken och klädde ut sig till en turist i rosa skjorta och sandaler. Men flyktplanen gick om intet.

Det misstänkta beställningsmordet i en park i Berlin påminner om en spionthriller, och riskerar att utlösa en diplomatisk kris.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in