Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-11 11:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/nathan-shachar-erdogan-till-attack-mot-arablander-som-stoder-trumps-fredsplan/

Världen

Erdogan till attack mot arabländer som stöder Trumps fredsplan

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan deltog på fredagen i ett möte med politiker i hans regeringsparti AKP. I ett tal i parlamentet sågade han arabländers stöd till Trumps fredsplan.
Turkiets president Recep Tayyip Erdogan deltog på fredagen i ett möte med politiker i hans regeringsparti AKP. I ett tal i parlamentet sågade han arabländers stöd till Trumps fredsplan. Foto: ADEM ALTAN

Den turkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan riktade på fredagen svidande kritik mot de muslimska regeringar som stött eller avstått från att kritisera Donald Trumps plan för lösning av Israel–Palestina-konflikten. Trumps plan, sade Erdogan, utlämnar palestinierna åt Israels ”blodiga klor”.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in