Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 23:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/oppositionen-kraver-svar-fran-regeringen-om-albanska-bitcoinbedragaren/

VÄRLDEN

Oppositionen kräver svar från regeringen om albanska bitcoinbedragaren

Bild 1 av 2 Försvarsminister Olta Xhacka.
Foto: Alex Brandon/AP
Bild 2 av 2 Milton Groups ”Fader” David Todua, till vänster, och Amant Josifi, assistent till försvarsministern i Albanien (till höger), poserar tillsammans med andra ledande personer i bedrägerifabriken Milton Group vid företagets fest i januari.

Oppositionspartiet DP kräver svar från den albanska regeringen, efter DN:s och det internationella journalistnätverket OCCRP:s avslöjande om att ägaren av en bedrägerifabrik i Tirana är rådgivare till landets försvarsminister.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.