Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-22 02:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/oro-for-korruption-nar-samhallet-byggs-upp-igen/

VÄRLDEN

Oro för korruption när samhället byggs upp igen

”Vi har inte råd att köpa riktiga, så vi gör om vanliga bilar”, säger sjukhusdirektören Emira Drnda Ciceklic, som står med ambulansföraren Nermin Obralicom utanför sjukhuset i Maglaj. Direktören är inte orolig för utrustningen, däremot för att pengar ska saknas till återuppbyggnad av sjukhuset.
”Vi har inte råd att köpa riktiga, så vi gör om vanliga bilar”, säger sjukhusdirektören Emira Drnda Ciceklic, som står med ambulansföraren Nermin Obralicom utanför sjukhuset i Maglaj. Direktören är inte orolig för utrustningen, däremot för att pengar ska saknas till återuppbyggnad av sjukhuset. Foto: Hannes Holmström

Arbetet med att rensa upp i bosniska Maglaj efter översvämningarna sker med livet som insats. Flera minor som svepts med i vattnet har hittats i stadens centrum. Men stadens invånare och frivilliga hjälparbetare ger inte upp.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in