Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 09:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/oro-for-korruption-nar-samhallet-byggs-upp-igen/

VÄRLDEN

Oro för korruption när samhället byggs upp igen

”Vi har inte råd att köpa riktiga, så vi gör om vanliga bilar”, säger sjukhusdirektören Emira Drnda Ciceklic, som står med ambulansföraren Nermin Obralicom utanför sjukhuset i Maglaj. Direktören är inte orolig för utrustningen, däremot för att pengar ska saknas till återuppbyggnad av sjukhuset.
”Vi har inte råd att köpa riktiga, så vi gör om vanliga bilar”, säger sjukhusdirektören Emira Drnda Ciceklic, som står med ambulansföraren Nermin Obralicom utanför sjukhuset i Maglaj. Direktören är inte orolig för utrustningen, däremot för att pengar ska saknas till återuppbyggnad av sjukhuset. Foto: Hannes Holmström

Arbetet med att rensa upp i bosniska Maglaj efter översvämningarna sker med livet som insats. Flera minor som svepts med i vattnet har hittats i stadens centrum. Men stadens invånare och frivilliga hjälparbetare ger inte upp.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.