Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-14 19:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/polisen-soker-vittne-pa-film-i-hagen-fallet/

Världen

Polisen söker vittne på film i Hagen-fallet

Polisen i Norge offentliggjorde på onsdagen en övervakningsfilm på en man som rörde sig i området Sloraveien i närheten av miljardärsparet Hagens hus, dagen då Anne-Elisabeth Hagen försvann. Man vill nu få kontakt med mannen.

TT Text

”Polisen har än så länge inte kunnat identifiera mannen på filmen. Vi önskar därför att han själv eller de som vet vem han är tar kontakt med polisen”, säger åklagare Haris Hrenovica i ett pressmeddelande.

Han eftersöks som vittne och misstänks inte ha koppling till försvinnandet, enligt polisen.

Anne-Elisabeth Hagen försvann i slutet av oktober 2018.

Polisen arbetade ursprungligen utifrån hypotesen att hon kidnappats men ändrade förra sommaren sin huvudteori till att hon dödats. Anne-Elisabeth Hagens man, miljardären Tom Hagen, misstänks för inblandning i hustruns död. Han häktades i slutet av april men försattes en dryg vecka senare på fri fot, även om misstankarna mot honom kvarstår.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt