Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 14:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/putin-skrev-under-sitt-eget-reformpaket/

VÄRLDEN

Putin skrev under sitt eget reformpaket

Enmansprotester i Moskva 11 mars 2020 mot de grundlagsändringar som kan göra det möjligt för president Vladimir Putin att sitta kvar ytterligare 12 år, till 2036. På plakaten står det ”Nog med Putin för mig” och ”Nej till livslång diktatur”.
Enmansprotester i Moskva 11 mars 2020 mot de grundlagsändringar som kan göra det möjligt för president Vladimir Putin att sitta kvar ytterligare 12 år, till 2036. På plakaten står det ”Nog med Putin för mig” och ”Nej till livslång diktatur”. Foto: Pavel Golovkin/AP

Rysslands president Vladimir Putin hade inga invändningar utan undertecknade på lördagen sitt eget förslag till reformpaket – som också öppnar upp för att han ska kunna sitta kvar till 2036.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.