Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-16 21:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/spd-skeptiskt-till-merkels-och-seehofers-overenskommelse-i-flyktingfragan/

VÄRLDEN

SPD skeptiskt till Merkels och Seehofers överenskommelse i flyktingfrågan

Överläggningar på tisdagen i Berlin mellan (från vänster) finansminister Olaf Scholz och partiledare Andrea Nahles, båda SPD, och regeringschefen Angela Merkel ledde inte långt.
Överläggningar på tisdagen i Berlin mellan (från vänster) finansminister Olaf Scholz och partiledare Andrea Nahles, båda SPD, och regeringschefen Angela Merkel ledde inte långt. Foto: Arne Immanuel Baensch /

Socialdemokratiska SPD ställde sig på tisdagen klart skeptiskt till den överenskommelse i flyktingfrågan som Angela Merkels CDU och Horst Seehofers CSU slöt på måndagskvällen och som räddade Tyskland undan en regeringskris. Fortsatta diskussioner krävs innan någon plan kan sättas i verket, fastslog SPD-ledaren Andrea Nahles.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in