Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-24 06:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/spicer-avgar-kritisk-till-utnamning-av-kommunikationsdirektor/

Världen

Spicer avgår – kritisk till utnämning av kommunikationsdirektör

00:53. Sean Spicers dagliga presskonferenser inför medierna i Vita huset blev ofta omdiskuterade. Men nu lämnar han posten som president Donald Trumps presschef, och Sarah Huckabee Sanders tar över jobbet.Trumps nye kommunikationchef Anthony Scaramucci berömde sin chef på sin första arbetsdag - han tycker att Trump har bra karma.
Bild 1 av 2 Sean Spicer är inte längre Vita husets pressekreterare. Så framstod det efter det att han avböjde Trumps erbjudande om att fortsätta på sin post. Senare skrev Spicer på Twitter att han blir kvar – trots allt – augusti ut.
Foto: Andrew Harnik / AP
Bild 2 av 2 Anthony Scaramucci.
Foto: Carolyn Kaster / AP

Sean Spicer lämnar posten som Vita husets pressekreterare. I en intervju med Fox News kommenterar han sin avgång och utnämningen av finansmannen Anthony Scaramucci till kommunikationsdirektör.

Scaramucci meddelade senare i sin tur att Sarah Huckabee Sanders blir Vita husets nya pressekreterare.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in