Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 18:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/svenska-hundar-kan-ha-hittat-kvarlevor-fran-kim-wall/

VÄRLDEN

Svenska hundar kan ha hittat kvarlevor från Kim Wall

42 sek. Labradoren Ace har ett uppdrag: Hitta Kim Wall på havets botten. Följ med på en av hans många båtturer längs den danska kusten.
Bild 1 av 3 Likhunden Cross kommer från Sundsvall och assisterar den danska polisen i sökandet efter kroppsdelar i Kögebukten.
Foto: TT
Bild 2 av 3 Två svenska polishundar assisterar i veckan den danska polisen i sökandet efter kroppsdelar i Kögebukten. Svensk polis har specialtränade likhundar för sökning på vatten.
Foto: TT
Bild 3 av 3 Två svenska polishundar assisterar i veckan den danska polisen i sökandet efter kroppsdelar i Kögebukten. Svensk polis har specialtränade likhundar för sökning på vatten.
Foto: TT

Svenska likhundar har markerat mot vattenytan på flera platser i Öresund längs den rutt som polisen tror att Peter Madsen och Kim Wall färdades när hon mördades.

Polisen ska nu göra dykningar för att leta efter ytterligare kvarlevor från den svenska journalisten.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.