Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 06:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/sveriges-samarbete-med-nato-ar-utmarkt/

VÄRLDEN

”Sveriges samarbete med Nato är utmärkt”

Sverige står redan nära Nato, men enligt Philip Breedlove, befälhavare för Natos operationer i Europa, finns en önskan om ett ännu närmare samarbete.
Sverige står redan nära Nato, men enligt Philip Breedlove, befälhavare för Natos operationer i Europa, finns en önskan om ett ännu närmare samarbete. Foto: Jonas Eriksson

Sverige står redan mycket nära Nato, men ett ännu närmare samarbete är önskvärt. Men frågan om medlemskap i försvarsalliansen är helt och hållet ett beslut för det svenska folket. Det säger general Philip Breedlove, befälhavare för Natos operationer i Europa.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.