Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 07:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/tio-teorier-om-flight-mh370/

VÄRLDEN

Tio teorier om flight MH370

Flight MH370 har varit spårlöst försvunnet sedan den 8 mars. Det florerar en rad olika teorier i sociala medier om vad som kan ha hänt med farkosten.
Flight MH370 har varit spårlöst försvunnet sedan den 8 mars. Det florerar en rad olika teorier i sociala medier om vad som kan ha hänt med farkosten. Bild: Vincent Thian/AP

En rad olika teorier cirkulerar i sociala medier om vad som har hänt med Malaysia Airlines flight MH370 – vissa är mer osannolika än andra. BBC har listat tio olika teorier och flygsäkerhetskonsulten Hans Kjäll, som tidigare har arbetat på Luftfartsverket, reder ut vad som är teoretiskt möjligt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.