Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Världen

Tiotals fångar på vift efter rymning

Polisen i Myanmar är på jakt efter ett fyrtiotal fångar som rymt från ett fängelse i östra delen av landet, enligt myndigheterna. De intagna lyckades fly genom att kapa en lastbil som levererat varor till fängelset och därefter plöja igenom en grind.

– De attackerade en fängelsevakt, skadade honom, och körde i väg, säger Khin Thet Mar, företrädare för de lokala myndigheterna.

Tre av rymlingarna har fångats in, enligt polischefen Aung Myat Moe. Sammanlagt sitter omkring 2.000 personer i fängelset.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.