Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-23 23:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/tre-doda-hittade-pa-pensionat-var-skjutna-med-pilar/

Världen

Tre döda hittade på pensionat – var skjutna med pilar

Två kvinnor och en man har hittats döda på ett pensionat i Passau i tyska Bayern. Foto: Lino Mirgeler/AFP

Två kvinnor och en man har hittats döda på ett pensionat i Passau i tyska Bayern, skriver Passauer Neue Presse. Personerna hade pilar i sina kroppar och i rummet fanns också två armborst.

Rätta artikel

På fredagen tog två kvinnor i 30-årsåldern och en man i 50-årsåldern in på ett pensionat i staden Passau i östra Bayern. Vid lunchtid dagen därpå gjorde städpersonalen en makaber upptäckt: samtliga tre gäster var döda.

Kropparna hittades inne på det trippelrum som de tre tyska gästerna bokat för tre nätter framöver. I de livlösa kropparna satt pilar. Även två armborst påträffades i rummet, skriver den tyska dagstidningen Passauer Neue Presse.

Tysk polis har under helgen jobbat med att utreda vad som hänt. Det finns inga tecken på att någon utöver de tre döda gästerna varit inblandad i händelsen. Personernas relation har ännu inte fastslagits, men enligt polisen är de två kvinnorna inte mannens döttrar.

Även ett fordon har beslagtagits i samband med händelsen. Flera omständigheter runt händelsen har ännu inte förklarats av polisen, som till exempel var i rummet kropparna hittades eller vilket material pilarna är av. Obduktion av kropparna har beställts och kommer att genomföras i början på nästa vecka.