Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-04 04:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/varlden/trumps-rallarsvingar-vacker-kanslor-i-london/

VÄRLDEN

Trumps rallarsvingar väcker känslor i London

2 min 50 sek. I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: Såhär ser vi på dig.

Donald Trumps politiska rallarsvingar i en tidningsintervju väcker reaktioner inför Londonbesöket. USA-ledaren har hamnat i en ny dispyt med Londons borgmästare Sadiq Khan. Det är ”orimligt” att skylla den senaste tidens ökning av knivdåd i London på invandringen, menar Khan.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.