Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Världen

Tullen tog fejkrumpa full med kokain

Tullen vid Lissabons flygplats stoppade en misstänkt knarksmugglare som använde en lite udda metod. Mannen, som flög från Belem i norra Brasilien till Portugal, hade nämligen förstärkt sin bakdel med ett par falska skinkor.

Det visade sig att han hade ett kilo kokain i den falska rumpan som doldes av ett par badbyxor, rapporterar tidningen Publico och flera andra medier.

Mannen hade även svalt påsar med kokain. Senare grep polisen ytterligare en man vid tågstationen i Lissabon. Han misstänks vara mottagaren av knarket.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.