Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-16 06:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/vetenskap/sex-manader-med-det-nya-coronaviruset-det-har-experterna-lart-sig/

VETENSKAP

Sex månader med det nya coronaviruset – det har experterna lärt sig

7 min 12 sek. Den 1 december spårade kinesiska myndigheter ett dödligt virus i Wuhan, Kina. Sedan dess har viruset spridits över hela världen. Vad hände egentligen?

För sex månader sedan var det nya coronaviruset helt okänt. Nu vet vi att det kan sprida sig snabbt över världen och överbelasta sjukvården. Det här är experternas viktigaste lärdomar och vad de tror om framtiden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.