Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-19 16:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/curry-som-tar-indiska-koket-till-nya-nivaer/

STHLM

Curry som tar indiska köket till nya nivåer

På Indian garden kan man äta exemplarisk mat från det indiska köket. Mycket är snarlikt smakmässigt, men kvaliteten är hög och det finns möjlighet att bli ännu bättre.
På Indian garden kan man äta exemplarisk mat från det indiska köket. Mycket är snarlikt smakmässigt, men kvaliteten är hög och det finns möjlighet att bli ännu bättre. Foto: Krogkommissionen

De indiska köken är förmodligen fler än korvkioskerna på Stockholms gator. Men ambitionsnivån brukar vara låg. Tack och lov finns krögaren­ ­Karim Rezaul, som siktar högre med sin kombination av ekologiskt, vegetariskt och traditionellt indiskt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in